Iets over mijzelf

Mijn naam is Gonneke Schmidt en ik ben geboren in 1954. Al jarenlang werk ik als psycholoog in de gezondheidszorg en ik heb ervaring opgedaan in verschillende gezondheidszorginstellingen.

Vanaf 2001 ben ik als zelfstandig psycholoog (geregistreerd GZ-psycholoog BIG) gevestigd in een eigen praktijk in de Gooi- en Vechtstreek. Onlangs ben ik verhuisd naar Nijkerk en daar heb ik nu een praktijk aan huis.

Mijn werk doe ik op een persoonlijke en betrokken manier vanuit de oprechte wens om mensen verder te  helpen in hun ontwikkelingsweg. Het geeft me veel voldoening als ik iemand kan helpen om steeds meer te worden wie hij/zij in wezen is en dat te gaan doen wat bij hem/haar past. Mijn antroposofische achtergrond en opleiding vormen een aanvulling voor wie een meer spirituele benadering van het leven heeft of zoekt.

kijk verder